1. Wiki-startside
  2. Synth-netværk

Nulstil netværket

En nulstilling lader dig genopbygge dit Synth-netværk fra bunden. Du får alt tilbage – men skal undvære Synth-bonusser i 72 timer.

Enkelte knuder kan ikke fjernes igen. Vil du ændre din build, nulstiller du hele netværket – med knappen „Nulstil" i Synth-netværket.

Sådan foregår det

  1. Når du bekræfter, slukkes alle Synth-bonusser i 72 timer – herunder produktion, lager og byggetider.
  2. Når tiden er gået, er dit netværk tomt, og alle Synth-point er frie igen.
  3. Du får al den Synth-energi og alle de kerner tilbage, som du har brugt på knude-opgraderinger.
  4. Nu placerer du dine knuder igen, gemmer og opgraderer dem på ny.

Hvornår kan det betale sig at nulstille?

  • Du skifter spillestil, for eksempel fra miner til flådespiller.
  • Du brugte mange point tidligt på knuder, som knap nok hjælper dig i dag.
  • Du vil nå en dybtliggende ultimativ knude, men dit netværk fører i en helt anden retning.