1. Αρχική wiki
  2. Δίκτυο Synth

Επαναφορά του δικτύου

Με το reset χτίζεις το δίκτυο Synth σου από την αρχή. Παίρνεις τα πάντα πίσω – αλλά πρέπει να μείνεις χωρίς μπόνους Synth για 72 ώρες.

Μεμονωμένοι κόμβοι δεν μπορούν να αφαιρεθούν. Αν θέλεις να αλλάξεις το build σου, κάνεις reset σε ολόκληρο το δίκτυο – με το κουμπί «Reset» στο δίκτυο Synth.

Τι συμβαίνει

  1. Μόλις επιβεβαιώσεις, όλα τα μπόνους Synth απενεργοποιούνται για 72 ώρες – συμπεριλαμβανομένων της παραγωγής, της αποθήκευσης και των χρόνων κατασκευής.
  2. Όταν λήξει ο χρόνος, το δίκτυό σου είναι άδειο και όλοι οι πόντοι Synth είναι και πάλι ελεύθεροι.
  3. Παίρνεις πίσω όλη την ενέργεια Synth και κάθε πυρήνα που είχες επενδύσει στις αναβαθμίσεις κόμβων.
  4. Τώρα τοποθετείς ξανά τους κόμβους σου, τους αποθηκεύεις και τους αναβαθμίζεις εκ νέου.

Πότε αξίζει ένα reset;

  • Αλλάζεις στιλ παιχνιδιού, για παράδειγμα από miner σε fleeter.
  • Έδωσες πολλούς πόντους νωρίς σε κόμβους που πλέον σε βοηθούν ελάχιστα.
  • Θέλεις να φτάσεις σε έναν βαθύ, απόλυτο κόμβο, αλλά το δίκτυό σου οδηγεί σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση.