1. Wiki-startpagina
  2. Synth-netwerk

Netwerk resetten

Met een reset bouw je je Synth-netwerk helemaal opnieuw op. Je krijgt alles terug – maar moet 72 uur zonder Synth-bonussen doen.

Losse knooppunten kun je niet verwijderen. Wil je je build veranderen, dan reset je het hele netwerk – met de knop “Resetten” in het Synth-netwerk.

Wat gebeurt er

  1. Na bevestiging worden alle Synth-bonussen 72 uur lang uitgeschakeld – ook productie, opslag en bouwtijden.
  2. Als de tijd verstreken is, is je netwerk leeg en zijn alle Synth-punten weer vrij.
  3. Je krijgt alle Synth-energie en alle kernen terug die in je knooppunt-upgrades zaten.
  4. Nu plaats je je knooppunten opnieuw, sla ze op en waardeer ze weer op.

Wanneer is een reset de moeite waard?

  • Je wisselt van speelstijl, bijvoorbeeld van miner naar vlootspeler.
  • Je hebt vroeg veel punten gestoken in knooppunten die je nu nauwelijks nog iets opleveren.
  • Je wilt een diepliggend ultiem knooppunt bereiken, maar je netwerk leidt een heel andere kant op.