1. Начална страница на уики
  2. Synth мрежа

Нулиране на мрежата

Нулирането ти позволява да изградиш своята Synth мрежа отначало. Получаваш всичко обратно – но трябва да минеш 72 часа без Synth бонуси.

Отделни възли не могат да бъдат премахнати. Ако искаш да промениш своя build, нулираш цялата мрежа – с бутона „Нулиране“ в Synth мрежата.

Какво се случва

  1. След потвърждението всички Synth бонуси се изключват за 72 часа – включително производство, склад и времена за строеж.
  2. Когато времето изтече, мрежата ти е празна и всички Synth точки отново са свободни.
  3. Получаваш обратно цялата Synth енергия и всички ядра, вложени в надгражданията на твоите възли.
  4. Сега разполагаш възлите си отново, запазваш ги и ги надграждаш наново.

Кога си струва нулиране?

  • Сменяш стила си на игра, например от миньор на флотски играч.
  • В началото си вложил много точки във възли, които днес почти не ти помагат.
  • Искаш да достигнеш дълбоко разположен ултимативен възел, но твоята мрежа води в съвсем друга посока.